İVT ile Müşteri Sadakat Yönetimi

Gozde Mermerci
Şubat 8, 2022
  • 4625

Mobildev İVT ile, mobil uygulama, mağaza, çağrı merkezi, satış sonrası servis noktaları gibi, farklı kanallardan topladığınız sadakat izinlerini, tek platform üzerinden yönetebilirsiniz.

Neden Sadakat Yönetimi Yapmalısınız?

1.    Müşteri sadakat programı yönetimi ile, müşterilerinize yaptığı alışveriş sonucunda kazançlı hissettirmek, firmanıza olan müşteri bağlılığının artmasını sağlar.

2.    Firmanızın satışlarının yavaşlama dönemlerini kontrol altına almak için, müşterilerinize o dönemlere özel, son geçerlilik tarihleri olan kazançlar sunmak, sadık müşteriler sayesinde satışlarınızın hareketlenmesini sağlar.

3.    Müşteri sadakat programları ile e-posta listeleri oluşturup, müşterilerinize kişiselleştirilmiş indirim, promosyon, kazançlar vb. sunmak, satın almaları için teşvik ve ikna etmenizi sağlar.

4.    Müşteri sadakati programları ile, sürekli müşterilerinize, istediğiniz periyotlarda kampanyalar, kazançlar sunarak, harekete geçmelerini sağlayabilir ile karınızı artırabilirsiniz.

5.    Sadakat yönetimi ile, var olan müşterilerinize çeşitli kazançlar sunarak, değerli hissettirebilir ve tanıdıkları kişileri firmanıza getirerek, kazanmaya devam etmelerini sağlayarak sürekli yeni müşteriler kazanabilirsiniz. 

6.    Sadakat yönetimi ile, müşterilerinize sunacağınız fırsatlar, zihinlerinde olumlu hatırlanmanıza ve firmanızın itibarını artırmanıza yardımcı olur. Müşteriler, firmanızın kendilerine büyük bir değer sunduğunu hissettiklerinde, firmanıza karşı daha olumlu hissedebilirler. 

7.    Sadakat yönetimi ile, müşterilerinizin kişisel bilgilerini, satın alma ve harcama alışkanlıklarını takip ederek, daha iyi pazarlama fikirleri geliştirebilir ve kimleri hedefleyeceğinizi daha iyi anlayabilirsiniz.

 

İVT ile Sadakat Yönetiminin Ayrıcalıkları

•       İVT, sadakat yönetimi yaparken size bir çok kolaylık ve avantaj sunar.

•       Tüm müşteri kanallarına entegre olarak, omni channel çalışmanızı destekler.

•       Müşteri ID numaraları oluşturmanızı ve bu ID numaraları ile tekil bir müşteri portföyü oluşturmanızı sağlar.

•       Sadakat programına katılım izni ile birlikte, veri işleme ve ticari iletişim izinlerini de aynı anda alır ve tüm izin sürecini kısaltarak deneyimi iyileştirir.

•       Sadakat programına katılım için müşterilerinizi ikna etmenizi sağlayacak dijital kuponlar dağıtmanızı sağlar.

•       Size gerçek zamanlı katılım ve iptal raporları sunar. Bu raporları müşteri kanalına göre (web, mağaza vb.) ayrıştırır.

•       Sunduğu birden fazla katılım doğrulama seçenekleri ile katılımın ispatını güçlendirir.

•       Sadakat programına katılım sürecini tamamen dijitalleştirdiği için zaman ve maliyet avantajı sunar.

•       Arşiv maliyetlerini düşürür.

İVT ile sadakat yönetimi yaparak, firmanızın sunduğu avantajları, değeri ve kampanyalarınızı doğru kişilere, istenilen amaca ve hedefe uygun şekilde iletebilir, yeni izinler toplayarak veri tabanınızı büyütebilir ve gelirinizi artırabilirsiniz. Detaylı bilgi için hemen bizimle iletişime geçin.

Detaylı bilgi





İlgili İçerik
Duyurular

2024'te Dijital Reklamcılıkta Yeni Yönelimler: Programatik Reklamın Geleceği

Dijital reklamcılık, sürekli olarak evrilen ve değişen bir alan. Teknolojideki hızlı ilerlemeler ve tüketici davranışlarındaki değişimler, pazarlamacıları sürekli olarak yeni yöntemler aramaya yönlendiriyor. Bu yönelimlerden biri de programatik reklam.

selen guvenc Nisan 4

Acil Durumlarda Hızla Koordine Olun!

Doğal afetler, yangınlar, sağlık krizleri, toplumsal olaylar gibi beklenmedik durumlar, ani müdahale ve koordinasyon gerektirir. Bu noktada, hızlı ve etkili bir iletişim ve yönetim sistemi, yaşanan krizlerin etkilerini en aza indirmekte hayati önem taşır.

selen guvenc Nisan 4

Google İzin Modu V2: Barış Gürbüzler'den Tavsiyeler

Barış Gürbüzler, Google İzin Modu V2'nin nasıl çalıştığını, işletmelerin bu modu nasıl kullanabileceğini ve bu kullanımın pazarlama stratejilerine nasıl etki edebileceğini detaylı bir şekilde anlattı.

selen guvenc Nisan 4

QR Kodlu Kimlik Avı Saldırıları: Tehdit Aktörleri Artık Sizden Online Alışveriş Yapıyor

Son yıllarda QR kodları eskisinden daha verimli ve kullanışlı bir şekilde yeniden ortaya çıkan birçok teknolojiden biri oldu.

selen guvenc Nisan 4

İşletmeler 2024'te Riskleri Nasıl Azaltabilir ve Uyumluluğu Nasıl Koruyabilir?

Hassas içerik iletişimlerinin gizliliğini ve uyumluluğunu yönetmenin zor olmasının bir nedeni de, pek çok ortak aracın silolarda bulunması ve farklı bir çağda geliştirilmiş olmasıdır. Peki 2024'te dikkat edilmesi gereken diğer önemli konular nelerdir?

selen guvenc Nisan 4

Mobildev Pazarlama Sohbetleri: Dünya Markası Olmanın Tam Zamanı!

Mobildev Pazarlama Sohbetleri webinar serimiz, 19 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olan "Dünya Markası Olmanın Tam Zamanı!" konulu on dördüncü webinarı ile devam ediyor.

selen guvenc Nisan 4

Bültene Üye Ol

İşinizi geliştirmenize katkı sağlayacak, başarılı örnekleri, sektörel gelişmeleri ve kampanyaları kaçırmayın.