Eren Perakende Mobildev Çözümlerini Tercih Etti

selen guvenc
Eylül 7, 2022
  • 2916

30 yılı aşkın tecrübesi, 300'e yakın mağazası ve 20 ülkede 1000'in üzerinde satış noktasıyla Eren Perakende; sektördeki yatırımlarına ve kararlı ilerleyişine devam etmektedir. 

Eren Perakende, kişileri ile temas ettiği kasalar ve online kanallar üzerinden topladığı izinler için Mobildev’ in; izin yönetimi sağlayan İVT ve İVT Lite servislerini, müşterileriyle etkileşime geçerken; SMS çözümlerini kullanmaktadır. İYS iş ortağı olarak Mobildev’ i yetkilendiren Eren Perakende, farklı kanallardan topladığı izinleri, Mobildev aracılığı ile İYS’ ye aktarmaktadır. 

Online ve Yüz Yüze Kanallar Üzerinden İzin Onayı

Eren Perakende hem web sitesi üzerinde hem de mağazadaki kasalarında müşterilerinden izin toplamakta; KVKK kapsamındaki veri işleme ve ETK kapsamındaki ticari iletişim izin onayları, ilgili kişilerden talep edilmektedir. Kasalardan ve web sitesi üzerinde yer alan formlar üzerinden toplanan veri işleme ve ticari iletişim izin işlemleri, Mobildev İVT ve İVT Lite servisleri ile yaptığı entegrasyon ile yürütülmektedir.

İYS Entegrasyonu

Eren Perakende, Mobildev’ i İYS iş ortağı olarak yetkilendirmiştir. Müşterileri ve potansiyel müşterileri ile iletişime geçtiği noktalarda Mobildev İVT, İVT Lite servislerini kullanarak izinli veri senkronizasyonunu yapmakta ve İYS’ ye her zaman en güncel izin bilgisini aktarmaktadır. Mobildev, Eren Perakende’ nin topladığı tüm ticari ileti izin onayları ve ret bildirimlerini Eren Perakende’ nin İYS hesabına aktarmaktadır. Aynı şekilde İYS vatandaş ekranı üzerinden gelen ret bildirimleri de Eren Perakende’ nin Mobildev İVT hesabına anlık olarak aktarılmaktadır. 

Toplu SMS Entegrasyonu

Eren Perakende, Mobildev’ in tüm operatörlerle uyumlu altyapıya sahip olan SMS çözümleri ile pazarlama deneyimini zenginleştirerek, müşterilerine doğrudan ulaşmaktadır. Mobildev' in toplu SMS servisi ile geri dönüşümü yüksek kampanya SMS’ leri gönderen Eren Perakende, Mobildev’ in sunduğu raporlama özellikleri sayesinde kampanyalardaki başarısını, ölçümleyerek artırmaktadır.

OTP SMS Entegrasyonu

E-ticaret sitesi ve mağaza kasalarındaki izin onay süreci ve şifre gönderimi gibi anlık gönderilmesi gereken SMS mesajlarında Mobildev OTP SMS’ i tercih eden Eren Perakende, SMS gönderimlerini SMS API ve OTP SMS API entegrasyonu ile zaman kaybı yaşamadan, hızlı ve güvenli bir şekilde yapmaktadır.

İnteraktif SMS Entegrasyonu

Kampanya, etkinlik, kupon dağıtımı gibi alanlarda, müşterileriyle karşılıklı etkileşim imkânı sunan çift yönlü SMS kanalını tercih eden Eren Perakende, Mobildev’ in kendisi için geliştirdiği interaktif SMS servisini ve sunduğu interaktif kısa numaraları kullanmaktadır. 

Mobildev’ i tercih ettiği için Eren Perakende’ ye teşekkür ediyoruz.

Gelişmelerimizden haberdar olmak ve fırsatlarımızdan faydalanmak için; bültenimize abone olmayı ve bizi takip etmeyi unutmayın!


İlgili İçerik
Duyurular

2024'te Dijital Reklamcılıkta Yeni Yönelimler: Programatik Reklamın Geleceği

Dijital reklamcılık, sürekli olarak evrilen ve değişen bir alan. Teknolojideki hızlı ilerlemeler ve tüketici davranışlarındaki değişimler, pazarlamacıları sürekli olarak yeni yöntemler aramaya yönlendiriyor. Bu yönelimlerden biri de programatik reklam.

selen guvenc Nisan 4

Acil Durumlarda Hızla Koordine Olun!

Doğal afetler, yangınlar, sağlık krizleri, toplumsal olaylar gibi beklenmedik durumlar, ani müdahale ve koordinasyon gerektirir. Bu noktada, hızlı ve etkili bir iletişim ve yönetim sistemi, yaşanan krizlerin etkilerini en aza indirmekte hayati önem taşır.

selen guvenc Nisan 4

Google İzin Modu V2: Barış Gürbüzler'den Tavsiyeler

Barış Gürbüzler, Google İzin Modu V2'nin nasıl çalıştığını, işletmelerin bu modu nasıl kullanabileceğini ve bu kullanımın pazarlama stratejilerine nasıl etki edebileceğini detaylı bir şekilde anlattı.

selen guvenc Nisan 4

QR Kodlu Kimlik Avı Saldırıları: Tehdit Aktörleri Artık Sizden Online Alışveriş Yapıyor

Son yıllarda QR kodları eskisinden daha verimli ve kullanışlı bir şekilde yeniden ortaya çıkan birçok teknolojiden biri oldu.

selen guvenc Nisan 4

İşletmeler 2024'te Riskleri Nasıl Azaltabilir ve Uyumluluğu Nasıl Koruyabilir?

Hassas içerik iletişimlerinin gizliliğini ve uyumluluğunu yönetmenin zor olmasının bir nedeni de, pek çok ortak aracın silolarda bulunması ve farklı bir çağda geliştirilmiş olmasıdır. Peki 2024'te dikkat edilmesi gereken diğer önemli konular nelerdir?

selen guvenc Nisan 4

Mobildev Pazarlama Sohbetleri: Dünya Markası Olmanın Tam Zamanı!

Mobildev Pazarlama Sohbetleri webinar serimiz, 19 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olan "Dünya Markası Olmanın Tam Zamanı!" konulu on dördüncü webinarı ile devam ediyor.

selen guvenc Nisan 4

Bültene Üye Ol

İşinizi geliştirmenize katkı sağlayacak, başarılı örnekleri, sektörel gelişmeleri ve kampanyaları kaçırmayın.