Çalışanlarınız Acil Care ile Güvende!

Erkan Aytac
Mayıs 10, 2022
  • 3444

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) verilerine göre iş kazaları ve meslek hastalıkları nedeniyle her yıl yaklaşık; 2,9 milyon işçi hayatını kaybetmektedir. Ülkemizde meydana gelen iş kazaları ve meslek hastalıklarının bir kısmı yaralanmalar ve sakatlanmalar ile sonuçlanırken, büyük bir bölümü ölümle sonuçlanmaktadır.

Bu noktada firmalara büyük sorumluluklar düşmektedir. İşverenler olarak çalışanlarınızı; çalışma ortamından ya da yapılan işten kaynaklı oluşabilecek, fizyolojik ve psikolojik tehlikelerden korumalısınız. Alacağınız önlemler sayesinde yaşanacak maddi ve manevi kayıpların önüne geçmiş olursunuz.

Önlemlerinizi Alın, Tehlikelerden Korunun!

2020 yılında Covid-19 virüsünün hayatımıza girmesiyle birlikte yaşanan pandemi sürecinde, birçok sektörde ciddi maddi ve manevi kayıplar yaşandı. Yaşanan kayıplar sonucunda firmalar, çalışanlarının sağlık durumlarını gözetmek, üretim ve operasyon süreçlerinde yaşanacak aksaklıkların önüne geçmek adına tedbirler almaya başladı. İş yerlerinde ki riskleri tamamen ortadan kaldırmak ve zararları en aza indirgemek isteyen firmalar İSG’nin önemini bu süreçte daha iyi anlamış oldular.

Acil Durumlara Karşı Hazırlıklı Olun!

Oluşabilecek her türlü acil durum senaryosuna karşı hazırlıklı olmalısınız. Firmalar, işyerlerinin ve çalışanlarının güvenliğini sağlamakla yükümlüdür. İş yeri hekimi çalışanların sağlığından, iş güvenliği uzmanı ise güvenliklerinden sorumlu olsa da bu bir ekip işidir. Firma içerisinde acil durum ekipleri oluşturmalısınız. Bu ekipler olası felaket durumlarında ne yapmaları gerektiğini iyi bilmelidirler. Peki herhangi bir acil durum senaryosunda iletişimi ve güvenliği nasıl sağlarız?

İşte bu noktada Mobildev’in Acil Care ürünü tam da aradığınız çözümü sunuyor. Kurumların güvenlik ihtiyaçlarına yönelik özel olarak geliştirilen bu ürün sayesinde çalışanlarınızın güvenliğini en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Oluşturacağınız acil durum senaryoları ile dilediğiniz yerden, dilediğiniz anda çalışanlarınızın sağlık ve güvenlik durumlarını sorgulayabilir, müdahale gerektiren durumlarda hızlı aksiyon alabilirsiniz. Acil Care ürünü sayesinde, çalışanlarınızın kendilerini güvende hissetmelerini sağlayarak performanslarını artırabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın;

Mobildev Acil Care Acil Durum Bildirim Servisi

Farkındalık Yaratın!

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, birçok firma çalışanlarını bilgilendirmek için eğitimler ve etkinlikler düzenlemekte. Sizde çalışanlarınızı bilinçlendirmek adına eğitimler düzenleyebilir, hazırlayacağınız anketlerle çalışanlarınızın, işyerinizin güvenliği hakkındaki görüşlerini toplayabilirsiniz. Bu noktada geri dönüşlerin önem arz ettiğini unutmamalısınız! Çalışanlarınız, çalışma ortamlarında kendilerini rahat ve güvende hissederlerse, firmanızın işleyişi de kusursuz bir şekilde devam eder. Anket uygulamamız ile yapacağınız çeşitli anketler sayesinde; çalışanlarınızın İSG hakkındaki farkındalıklarını ölçümleyebilir, yaptığınız ölçümler sonrasında eksiklerinizi görebilir ve hızlı bir şekilde aksiyon alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın;

Mobildev Anket | Hemen Sizi Cevaplara Ulaştırabilecek Bir Anket Oluşturun.


İlgili İçerik
Duyurular

2024'te Dijital Reklamcılıkta Yeni Yönelimler: Programatik Reklamın Geleceği

Dijital reklamcılık, sürekli olarak evrilen ve değişen bir alan. Teknolojideki hızlı ilerlemeler ve tüketici davranışlarındaki değişimler, pazarlamacıları sürekli olarak yeni yöntemler aramaya yönlendiriyor. Bu yönelimlerden biri de programatik reklam.

selen guvenc Nisan 4

Acil Durumlarda Hızla Koordine Olun!

Doğal afetler, yangınlar, sağlık krizleri, toplumsal olaylar gibi beklenmedik durumlar, ani müdahale ve koordinasyon gerektirir. Bu noktada, hızlı ve etkili bir iletişim ve yönetim sistemi, yaşanan krizlerin etkilerini en aza indirmekte hayati önem taşır.

selen guvenc Nisan 4

Google İzin Modu V2: Barış Gürbüzler'den Tavsiyeler

Barış Gürbüzler, Google İzin Modu V2'nin nasıl çalıştığını, işletmelerin bu modu nasıl kullanabileceğini ve bu kullanımın pazarlama stratejilerine nasıl etki edebileceğini detaylı bir şekilde anlattı.

selen guvenc Nisan 4

QR Kodlu Kimlik Avı Saldırıları: Tehdit Aktörleri Artık Sizden Online Alışveriş Yapıyor

Son yıllarda QR kodları eskisinden daha verimli ve kullanışlı bir şekilde yeniden ortaya çıkan birçok teknolojiden biri oldu.

selen guvenc Nisan 4

İşletmeler 2024'te Riskleri Nasıl Azaltabilir ve Uyumluluğu Nasıl Koruyabilir?

Hassas içerik iletişimlerinin gizliliğini ve uyumluluğunu yönetmenin zor olmasının bir nedeni de, pek çok ortak aracın silolarda bulunması ve farklı bir çağda geliştirilmiş olmasıdır. Peki 2024'te dikkat edilmesi gereken diğer önemli konular nelerdir?

selen guvenc Nisan 4

Mobildev Pazarlama Sohbetleri: Dünya Markası Olmanın Tam Zamanı!

Mobildev Pazarlama Sohbetleri webinar serimiz, 19 Nisan Cuma günü gerçekleşecek olan "Dünya Markası Olmanın Tam Zamanı!" konulu on dördüncü webinarı ile devam ediyor.

selen guvenc Nisan 4

Bültene Üye Ol

İşinizi geliştirmenize katkı sağlayacak, başarılı örnekleri, sektörel gelişmeleri ve kampanyaları kaçırmayın.