Satış Mühendisi Arıyoruz!
Büyüyen organizasyonumuz için Kurumsal Satış Mühendisi pozisyonunda görevlendirilmek üzere, dinamik ve proaktif takım arkadaşları arıyoruz.
Detaylı Bilgi
Generative AI: Üretken Yapay Zeka ile Yaratıcılığın Buluşması
Generative AI, kendinden öğrenen algoritmaları kullanarak yeni veriler oluşturabilen yapay zekâ sistemlerini ifade eder. Bu sistemler, önceden belirlenmiş bir kural seti veya model üzerinden gerçekçi ve özgün içerikler üretebilirler.
Detaylı Bilgi
ISO/IEC 42001:2023 Yapay Zekâ Yönetim Sistemi
ISO/IEC 42001, kuruluşlar içerisinde Yapay Zekâ Yönetim Sisteminin (AIMS) kurulması, uygulanması, sürdürülmesi ve sürekli olarak iyileştirilmesine yönelik gereksinimleri belirleyen uluslararası bir standarttır.
Detaylı Bilgi

Güncel Yazılar

Tüm Yazılar

"Sağlık Sektöründe Devrim Yaratan Dijital Pazarlama Stratejileri 2024" Şimdi YouTube ve Spotify'da Yayında!

“Sağlık Sektöründe Devrim Yaratan Dijital Pazarlama Stratejileri 2024” konulu webinarımız; kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Youtube, dinlemek isteyenler için Spotify kanallarımıza yüklenmiştir.

Mayıs 17

Fidye Yazılımı Saldırısına Nasıl Yanıt Verilir?

Fidye yazılımı, kurbanın verilerini veya cihazını rehin tutan ve kurban saldırgana fidye ödemediği sürece kilitli tutmakla tehdit eden bir tür kötü amaçlı yazılımdır. Saldırıya uygun şekilde yanıt vermek için şu adımları izleyin:

Mayıs 14

"Kişisel Verilerin Yurt Dışına Aktarılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Taslağı" Hakkında

Bilindiği üzere, 12/3/2024 tarihli ve 32487 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 7499 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 34 üncü maddesi ile 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“Kanun”),

Mayıs 14

MobilDEV STAJ Programı'na Katılan Üniversiteli Gençler, Geleceğe Teknolojiyle Adım Atıyor!

Bu sene, lider üniversiteler ile iş birliği içinde uygulamaya başladığımız MobilDEV STAJ Programı’nda, ön-lisans, lisans ve lisans üstü öğrencilere yönelik bir Yetenek Yetiştirme Programı yürütmeyi hedefliyoruz.

Mayıs 14

Mobildev Yeni İş Ortaklarını Duyuruyor: Teknolojimizi ve İşbirliklerimizi Genişletiyoruz!

Mobildev olarak sürekli büyüyen ekosistemimizi daha da güçlendirmek ve sunduğumuz hizmetleri çeşitlendirmek adına heyecan verici yeni adımlar atıyoruz. Bu çeyrekte, sektörlerinde öncü yedi yeni iş ortağıyla stratejik iş birlikleri kurduk.

Mayıs 14

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda Yapılan Değişiklikler Hakkında

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun GDPR ile uyumlu hale getirilmesine ilişkin değişiklikleri de içeren kanuni düzenleme 12 Mart 2024 tarihli ve 32487 sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Mart 15

Bültene Üye Ol

İşinizi geliştirmenize katkı sağlayacak, başarılı örnekleri, sektörel gelişmeleri ve kampanyaları kaçırmayın.