Özel tanımlanmış Domain adı ve IP adresleri kullanılabilir mi?

Domain Adı Tanımı

Firma,  Mobildev’in  tahsis  ettiği Paylaşımlı  Gönderen  E-posta  adresi  yerine  kendisine  özel (sadece  kendisi tarafından kullanılan) bir Gönderen E-Posta adresi kullanmak isterse; alan adını kiralayarak, tüm barındırma tanımlarını Mobildev’in belirteceği bilgiler ile yapması gerekmektedir. Özel Gönderen E-Posta adresi ile ilgili tüm mali yükümlülükler firmaya aittir, Mobildev’in bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Paylaşımlı ya da Özel tüm Gönderen E-Posta adreslerinin alan adları Mobildev sunucularında barındırılır.

IP Adresi Tanımı

Mobildev, Toplu E-Posta gönderimlerini gerçekleştirmek için kullandığı Gönderim IP adreslerini hizmeti alan tüm firmaların ortak kullanımına sunmaktadır.Paylaşımlı IP adresleri üzerinde diğer firmaların her türlü hatasından kaynaklanan sorunların Firma’nın İşbu Sözleşmede aldığı hizmetin kalitesini etkileyeceğini ve bu sebeple oluşabilecek sorunlarla ilgili Mobildev’i sorumlu tutmayacağını Firma kabul ve taahhüt eder.Firma paylaşımlı yerine özel Gönderim IP adresi ile Toplu E-posta gönderimi yapmak isterse, K-1’de yer alan Aktivasyon  ve Gönderen  Başlık  Talep  Formu  ile Mobildev’den  talep  etmelidir.  Özel  Gönderen  IP adresleri  Mobildev tarafından firmaya ayrıca faturalandırılacaktır.

Detaylı bilgi için satis@mobildev.com e-posta adresi ya da 444 0 554 telefon numarası üzerinden Mobildev müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.



Bu makale size yardımcı oldu mu?